Nosaltres

L'equip de Namuwoki Travel el formen persones de diferents nacionalitats. Per a tots nosaltres és important el contacte directe amb els viatgers, donant-los un seguiment diari i personalitzat, brindant-los informació i assistència contínua durant el seu viatge.

És per això que no tenim viatges prefixats, per poder oferir al client una gamma de destinacions àmplia i ajudar-lo a muntar el seu itinerari, alguna cosa que sigui de grat i satisfacció de la persona que ho va a gaudir.

Portem més de deu anys treballant amb diferents ètnies i comunitats indígenes en processos turístics, productius i socials. És amb bribris i cabécar amb els que més projectes hem desenvolupat, els quals oferim perquè es puguin conèixer.

En Namuwoki Travel coneixem l'aroma, el color i la textura de cada un de les destinacions i racons de Costa Rica.

Viatjar és viure tres vegades abans, durant i després.

 
 • Viatges

  En Namuwoki Travel disponibles a cada viatger que desitja, i el guiem perquè triï el seu viatge a mida poden realitzar viatges d'aventura, descans familiar, celebracions, viatge de nuvis i altres.
  Tots els nostres viatgers tenen interessos diferents, és aquí on el nostre equip els ofereix una àmplia gamma de serveis i destinacions.

  Namuwoki Travel, vol que tots els viatgers puguin gaudir d'unes vacances agradables a Costa Rica, o als països veïns com Nicaragua i Panamà.

  Per Namuwoki Travel és important que tots i cadascun dels nostres viatgers estiguin satisfets amb el viatge que desitgin.

  - at

 • Tortuguero

  Parc Nacional de grans aiguamolls. L'observació de tot tipus de fauna fan que el parc sigui un dels més atractius del país, amb especial atenció a la fresa de tortugues entre els mesos de juny a octubre.

  - at

 • Carib Sud

  Platges paradisíaques amb el sabor de la seva gent; indígena i afro caribenya.

   

  - at

 • Guanacaste

  Zona de platges i costa d'extraordinària bellesa.

   

  - at

 • Zona Nord

  Territori de volcans amb grans paisatges.

   

  - at

 • Pacífic Central

  Platja i parcs nacionals de gran bellesa.

   

  - at

 • Pacífic Sud

  El parc nacional del Corcovado i l'albirament de balenes i dofins són el seu major atractiu.

   

  - at

Tortuguero

Tancar

Carib Sud

Tancar

Guanacaste

Tancar

Zona Nord

Tancar

Pacífic Central

Tancar

Pacífic Sud

Tancar

 
Tortuguero
 • Tours

  Els oferim tours per tot el país, amb diferents graus de dificultat, incloent tours d'aventura, o altres més tranquils, com ara:
  Snorkeling, ràfting, canopy, cavalcades, senderisme, visites a grups indígenes, rutes temàtiques, contemplació de dofins, busseig, pesca esportiva i artesanal, fresa de tortugues.

  - at

 • Platges

  El Carib té platges plenes de vegetació fins a la vora de la mateixa. El Pacífic compta amb platges més llargues i grans paisatges tenint una vegetació més baixa i seca en alguns mesos de l'any.

   

  - at

 • Rius

  Els rius de Costa Rica es troben emmarcats entre bells paisatges, i en molts d'ells es fa esport d'aventura com el ràfting, caiac i altres.

   

  - at

 • Muntanya - Selva

  Costa Rica té diferents tipus de boscos; humit, sec i pluvial. Cadascun d'ells permet realitzar diferents activitats, com ara caminades, canopy o rutes eqüestres.

   

  - at

Platges

Tancar

Rius

Tancar

Muntanya - Selva

Tancar

 

Direcció

Namuwoki es troba a 225 km de Sant Josep, a la província de Llimona, al Carib Sud, gairebé frontera amb Panamà. Des de Sant Josep cal dirigir-se a Llimona, des d'allà agafar direcció Port Vell i Manzanillo. En arribar a Port Vell seguir la carretera direcció a Manzanillo ia 6 km aquesta Namuwoki Lodge.

 

Envia'ns un missatge


Telèfon

Costa Rica:

(+506) 2750 0278

(+506) 2750 0727

Busca'ns a:

Namuwoki Lodge

TripAdvisor

Contact details
reservaciones@namuwokitravel.com
(+506) 2750 0278